BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Top 5 najboljih klima uređaja u 2019.

Dobre ponude - Top 5 najboljih klima uređaja

Za Vas smo izdvojili top 5 najboljih (best buy) klima uređaja u 2019. koji će Vas jednostavno oboriti s nogu sa svojim specifikacijama i kvalitetom izrade.

1. MITSUBISHI ELECTRIC – KIRIGAMINE ZEN

Mitsubishi Kirigamine Zen - Top 5 najboljih (best buy) klima uređaja u 2019.

Dizajnerski  klima uređaj Kirigamine Zen najljepši je klima uređaj u ponudi Mitsubishi Electrica. Uređaj je dostupan u tri boje (crna, siva i bijela) kako bi se idealno uklopio u svaki interijer te zadovoljio ukus i najzahtjevnijih korisnika.

Veoma tihi I učinkoviti klima uređaj s malom potrošnjom energije.  Klima uređaj je opremljen s Nano Platinum filterom koji neutralizira bakterije, viruse, alergene I neugodne mirise, te enzimskim filterom za pročišćavanje zraka koji će uvelike poboljšati kvalitetu zraka u vašem životnom ili radnom prostoru.

2. DAIKIN STYLISH

Daikin Stylish - Top 5 najboljih (best buy) klima uređaja u 2019.

Spektakularan spoj stila i učinkovitosti. Kompaktan i funkcionalan dizajn za sve interijere.

3 elegantne boje: bijela, srebrna, boja crnog drveta .

Zarađuje oznaku A+++ za grijanje i hlađenje. Filter od titanijevog apatita + srebrni filter za pročišćavanje zraka i uklanjanje alergena.

Tehnologija Flash Streamer osigurava svjež i čist zrak.

Poboljšani ventilator osigurava nečujnost pri radu. Nove tehnologije stvaraju idealne sobne temperature. Jednostavnost upravljanja putem aplikacije Daikin Online Controller. Stylish se može povezati na mono i multi-split vanjske jedinice. Širok raspon učina: od 1,5 do 5,0 Kw.

3. GREE U-CROWN

Gree U-Crown - Top 5 najboljih (best buy) klima uređaja u 2019.

Moderan klima uređaj 21. stoljeća s posebnim dizajnom od nehrđajućeg čelika naglašava karakter elegancije. Neke od karakteristike klima uređaja su sedam brzinski ventilator koji osigurava veliku pokrivenost prostora, izuzetno tihi rad te 3D ispuh. Unutarnja jedinica opremljena je s elegantnim LED zaslonom za prikaz zadane temperature te wifi modulom. Vanjska jedinica radi pri ekstremno niskim temperaturama do čak -30 ° C, kao i na visokim temperaturama +54° C.

4. TOSHIBA SUPER DAISEKAI 9

Toshibina perjanica premium razreda opremljena je kompresorom vrhunske efikasnosti te postiže zavidne rezultate u potrošnji električne energije. Za kakvoću zraka brinu se ugrađeni ionizator i napredni plazma filter.

R32 RASHLADNI MEDIJ

Top model Toshibe koristi ekološki rashladni medij R32 koji ima osjetno manji GWP (Global Warming Potential) u odnosu na rashladni medija R410A

SUPER IONIZATOR ZRAKA

Sustav predaje negativnih iona koji u velikoj mjeri utječu na poboljšanje kvalitete zraka čime pozitivno utječu na izmjenu tvari i razgradnju napetosti u tijelu

FUNKCIJA 8°C

Funkcija koja tijekom zimskih mjeseci održava konstantnu temperaturu u prostoriji od 8°C kako ne bi došlo do smrzavanja ili pucanja cijevi. Mogućnost odleđivanja vanjske jedinice na zahtjev korisnika

PLASMA FILTER

Iznimno učinkovit električni pročistač zraka koji jamči filtriranje najsitnijih čestica budući da su njegove elektrostatske ćelije u stanju ukloniti do 99% svih štetnih tvari

5. AZURI – SUPRA 

Moderni dizajn I visoka energetska učinkovitost. Zahvaljujući inverter tehnologiji i posebno dizajniranim ventilatorom unutarnje jedinice učinkovito, brzo I pouzdano udovoljavaju zahtjevima stambenih i uredskih prostora za hlađenje ili grijanje.

Azuri klima uređaji odlikuju se visokom energetskom učinkovitošću, niskom razinom buke unutarnje i vanjske jedinice, s najnovijim Ecodesign normama te ekološkim prihvatljivim plinom R32.

Za više informacija o navedenim uređajima provjerite na našoj web stranici www.dominikh20.sg-host.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)