BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Izjava o zaštiti privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

FIX rješenja d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici FIX rješenja d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

FIX rješenja d.o.o. kao pružatelj usluga Internetske stranice www.dominikh20.sg-host.com pridržava se zakonskih propisa sa ciljem zaštite privatnosti svojih kupaca.

Molimo Korisnike da pažljivo pročitaju ovu Izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem I registriranjem na Internetskoj stranici dominikh20.sg-host.com, Korisnik potvrđuje da se slaže sa uvjetima povjerljivosti podataka dominikh20.sg-host.com internetske stranice

FIX rješenja d.o.o. prikuplja podatke kao što su e-mail adresa, ime i prezime, kućna ili poslovna adresa te telefonski broj. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju te su dostupni samo djelatnicima kojima su ti isti podaci nužni za obavljanje posla.

PRIKUPLJANJE I KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

FIX rješenja d.o.o. prikuplja Vaše osobne podatke za obradu Vaše kupovine i koristi se njima kako bi Vam pružila usluge koje tražite  Prilikom registracije na web stranici www.dominikh20.sg-host.com korisnik mora popuniti registracijski upitnik u kojem se traže osnovni podaci od korisnika. U procesu realizacije Vaše kupovine ili druge usluge koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. FIX rješenja štiti Vašu privatnost.  

UPOTREBA KOLAČIĆA (cookies)

Pomoću kolačića Internet stranica prikazuje informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići sadržavaju informacije o tome koje je stranice Korisnik posjetio. Internet stranica www.dominikh20.sg-host.com na Vaše računalo pohranjuje malenu količinu informacija kako bi se osigurao pravilan rad te poboljšala Vaša iskustva u pregledavanju naše web stranice.

Kolačići mogu pohranjivati Vaše osobne informacije samo ukoliko Vi to omogućite. Internet stranica www.dominikh20.sg-host.com ne može dobiti pristup informacijama koje im Vi niste dali.

ZABRANA KOLAČIĆA

Ako niste suglasni upotrebom kolačića, možete ih lako spriječiti na svom računalu. Ukoliko onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti sve funkcionalnosti na stranici www.dominikh20.sg-host.com

PRIJENOS OSOBNIH PODATAKA TREĆIM OSOBAMA

Osobni podaci prenosit će se trećim osobama samo ako postoji pravna osnova za prijenos.

Vaši osobni podaci mogu se prenositi sljedećim subjektima:

  • Za dostavu isporuke robe podatke ćemo dijeliti s distributerima s kojima surađujemo. Dostavljač prilikom isporuke robe može od korisnika zatražiti osobni dokument na uvid kako bi istu robu mogao isporučiti.
  • Sponzorima nagradne igre u procesu predaje nagrade korisniku
  • PayWay – posrednici u plaćanju – samo kupci koji plaćaju putem te platforme

SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

FIX rješenja štiti Vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa. Vaši osobni podaci pohranjuju se na server kojemu mogu pristupiti samo određene osobe I pružitelji usluga. Povjerljivi podaci poput npr. broja kreditne kartice su šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL).