BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Jamstvo, povrat i reklamacije

Jamstvo

Uređaji kupljeni kod nas imaju tvorničko jamstvo koje se odnosi na tehničku ispravnost proizvoda i počinje teći od dana zaprimanja proizvoda na adresi Kupca pod pretpostavkom da je ugradnja uređaja izvršena po ovlaštenom servisu.

U slučaju kvara koji podliježe uvjetima jamstva Kupac ima mogućnost obratiti se nama na e-mail adresu: reklamacije@dominikh20.sg-host.com. U najkraćem mogućem roku odgovoriti ćemo na Vaš upit i pronaći najbolje rješenje.

Zamjena robe

dominikh20.sg-host.com webshop omogućava Vam zamjenu nekorištene i neoštećene robe kupljene u webshopu unutar 14 dana od trenutka preuzimanja robe. Isto tako, možete zamijeniti robu iste ili veće vrijednosti (uz nadoplatu).

Reklamacija robe

Reklamacije pošiljke oštećene pri transportu do navedene adrese, možemo prihvatiti ukoliko ste nam je prijavili u roku od 5 dana od preuzimanja pošiljke. Pri tome ćemo Vas zamoliti da nam pošaljete fotografije oštećenog proizvoda na e-mail: reklamacije@dominikh20.sg-host.com te kratki opis oštećenja i broj narudžbe.

Naglašavamo kako je i za Vas i za nas najbolje da pregledate vanjska oštećenja prilikom preuzimanja pošiljke jer podsjećamo kako svojim potpisom potvrđujete da ste pošiljku primili od kurira u neoštećenom pakiranju.

Povrat robe – pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora

Sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača imate pravo na jednostrani raskid kupoprodajnog ugovora ukoliko je sklopljen na daljinu odnosno izvan poslovnih prostorija poslovnog subjekta (kupnja putem interneta, telefona) u roku 14 dana od datuma potpisane potvrde o preuzimanju robe. Vašu odluku o raskidu ugovora o kupoprodaji na daljinu, možete učiniti bez navođenja razloga tako da nedvosmisleno i prije isteka roka obavijesti prodavatelja o raskidu ugovora o kupoprodaji e-mailom na adresu: reklamacije@dominikh20.sg-host.com

U Vašoj obavijesti o raskidu kupoprodajnog ugovora molimo Vas da navedete sljedeće stavke:

  • Broj narudžbe
  • Broj računa
  • Ime i prezime
  • Adresa
  • Broj telefona
  • E-mail adresa
  • Nedvosmislenu izjavu o raskidu Ugovora na daljinu

U slučaju Vašeg jednostranog raskida Ugovora, obvezni ste kupljenu robu o vlastitom trošku dostaviti nazad nama kao prodavatelju. Ukoliko bi došlo do umanjenja vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe odgovornost za to je na Vama kao kupcu.

Rješavanje sporova

Ukoliko želite svoje reklamacije uputiti trećoj strani koja je ovlaštena za pomoć pri rješavanju pritužbi nezadovoljnih potrošača unutar EU, na raspolaganju imate  sljedeću poveznicuEU platforma za rješavanje online sporova.