BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Novi modeli klima uređaja TOSHIBA 2019./2020.

Toshiba je japanski proizvođač vrhunskih klima uređaja. Svake godine se usavršavaju i proizvode klime u skladu s najnovijim tehnologijama. Njihovi klima uređaji su prepoznatljiv po učinkovitosti i odličnim karakteristikama uređaja kako za stambenu tako i za  komercijalnu primjenu.

Toshiba je prva tvrtka koja je ugradila 1981. godine invertersku tehnologiju u klimatizacijske sustave kakvu poznajemo danas i od tada je zadržala tehnološku prednost, te je prvi dobavljač klima uređaja u Velikoj Britaniji certificiran kao carbon neutral division/ugljično neutralan ogranak čime je dokazala svoju predanost očuvanju okoliša.

Poznato je da Toshibin nagrađivani total sustav za zaštitu i upravljanje rashladnim sredstvom koriste hoteli kako bi osigurali visoku kvalitetu gostima i osoblju. Svi klima uređaji imaju trogodišnje jamstvo, a zbog dvostrukog rotacijskog kompresora osigurava se duži životni vijek i povećava učinkovitost klima uređaja.

Uz ostale vrhunske klima uređaja, Toshiba predstavlja novu generaciju klima uređaja za kućanstvo. Glavna značajka novih klima uređaja je da su znatno tiši od svojih prethodnika. Također klima uređaji sadrže i pripremu za upravljače SmartHome s funkcijom Wi-Fi.

Dva nova modela Toshibe : 

1. SEIYA INVERTER

Savršen ulazak u svijet klimatizacija. Početni model Toshibine palete opremljen je štedljivim inverterskim kompresorom i svim funkcionalnostima na koje su navikli korisnici premium branda poput Toshibe.

Seiya inverter 2,50 kW / 3,20 kW
Karakteristike klima uređaja Seiya inverter

WI-FI POVEZIVOST

Uređaj je moguće povezati s Toshiba AC Home Wi-fi opcijskim sučeljem te je moguća potpuna kontrola klime putem pametnog telefona, tableta ili računala.

TIHI RAD

Buka koju proizvodi unutarnja jedinica gotovo je nezamjetna te se može mjeriti sa ljudskim šapatom. Spavanje uz uključen klima uređaj nikada nije bilo ugodnije.

TIMER

Tjedni timer sa 4 postavke za svaki dan ili 7 programa na tjedan dolaze kao opcija uz daljinski upravljač RB RXS30-E

PERIVI FILTER ZA PRAŠINU

 Filter za prašinu prekriva cijeli izmjenjivač topline te se lako može izvaditi i oprati toplom vodom.

2. SHORAI PREMIUM

Shorai Premium model predstavlja kombinaciju vrhunskih modela klima uređaja Suzumi i Daiseikai. Visoka energetska učinkovitost, napredni filterski sustav i 3D Airflow upravljanje lamelama samo su neke od brojnih karakteristika ovog primaljivog modela.

Shorai premium 2,50 kW / 3,20 kW
Karakteristike klima uređaja Shorai premium

3D AIRFLOW

Sustav upravljanja horizontalnim i vertikalnim lamelama ispuha koje pokreću elektro motori s mogućnošću automatskog pomicanja ili korištenja unaprijed zadanih položaja.

 WI-FI POVEZIVOST

Uređaj je moguće povezati s Toshiba AC Home Wi-fi opcijskim sučeljem te je moguća potpuna kontrola klime putem pametnog telefona, tableta ili računala.

 IONIZATOR ZRAKA

Sustav predaje negativnih iona koji u velikoj mjeri utječu na poboljšanje kvalitete zraka čime pozitivno utječu na izmjenu tvari i razgradnju napetosti u tijelu.

TIMER

Tjedni timer sa 4 postavke za svaki dan ili 7 programa na tjedan dolaze kao opcija uz daljinski upravljač RB RXS30-E

Za Vas smo pripremili akcijsku ponudu % – Toshiba Seiya inverter .

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite!

Vaš FIX team