BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

5 razloga zašto kupiti klima uređaj japanskog proizvođača

Danas su na tržištu dostupni klima uređaji različitih proizvođača (od jeftinijih do skupljih varijanti) i često ne znamo koji klima uređaj izabrati. Gotovo svi proizvođači nude lijepi i privlačan dizajn no treba svakako obratiti pozornost i na karakteristike klima uređaja prilikom kupnje. Klima uređaj prije svega treba biti kvalitetan i ekonomičan odnosno, da troši malo.  Bitno je obratiti pozornost i na jamstvo uređaja.

Japanski proizvođači su najpoznatiji svjetski proizvođači klima uređaja, a na prvo mjesto stavljaju kvalitetu i energetsku učinkovitost. Za razliku od kineskih proizvođača, neznatno su skuplji,a puno su kvalitetniji u režimu grijanja, energetski su učinkovitiji i imaju duži vijek trajanja. Garancija im je 36 mjeseci.

Najpoznatiji japanski proizvođači klima uređaja : Mitsubishi Electric, Daikin, Toshiba, Fujitsu.

Poznati japanski proizvođači klima uređaja

5 RAZLOGA ZAŠTO KUPITI KLIMA UREĐAJ JAPANSKOG PROIZVOĐAČA:

1.            Ekonomičnost – japanski proizvođači klima uređaja u prvi plan stavljaju energetsku učinkovitost ( troše manje struje u odnosu na klime kineskih proizvođača).

2.            Veća efikasnost u režimu grijanja/ hlađenja –  mogu grijati i do -15 C vanjske temperature.

3.            Niža razina buke – tiši rad unutarnje i vanjske jedinice klima uređaja od ostalih proizvođača.

4.            Filtriranje zraka –  filteri čiste zrak od grinja, peludi, virusa i bakterija.

5.            Kvaliteta i dugotrajnost – kvalitetnija plastika, kućište, jamstveni rok 36 mjeseci.

Prije nego se odlučite za kupnju klima uređaja proučite njegove bitne karakteristike kako biste bili sigurni da je to uređaj po vašoj mjeri.

Više o oznakama klima uređaja pročitajte na :

Kupnja klima uređaja dugotrajna je investicija i imajte na umu da Vas od kvalitetnog proizvođača dijeli tek neznatno viša cijena od prosječnih.

Pročitajte naš članak na blogu kada je najbolje vrijeme za kupnju klima uređaja i priuštite si vrhunski klima uređaj već danas!

Slobodno nam se obratite za savjet kako bismo zajedno pronašli idealan klima uređaj za Vas !

Vaš FIX team