BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Uštedite grijanjem na klima uređaj!

Klima uređaje smatramo ljetnim uređajima, što je razumljivo, no razvojem tehnologije klima uređaji su postali jednako učinkoviti i za grijanje, štoviše postali su najisplativiji uređaji za grijanje!

Osim što štede energiju pa samim time i novac, raspoređuju ravnomjerno toplinu po cijeloj prostoriji za razliku od ostalih uređaja koji griju samo oko uređaja. Isto tako, velika prednost klima u grijanju  je ta što kada se postigne željena temperatura u prostoriji (koju vi zadate) uređaj se ugasi.

Zahvaljujući inverterskom kompresoru te vanjskoj jedinici koje su opremljene low ambient kitom, klime mogu grijati uz vanjsku temperaturu i do -20°C.  Također klime su sigurne za upotrebu, ne možete se na njih opeći.

Klime su savršeni uređaji za prostore u kojima ne boravite svakodnevno kao npr. vikendice jer možete putem WiFi upravljanja (koje imaju suvremene klime)  upaliti grijanje ili hlađenje neovisno o tome gdje se nalazite i tako regulirati temperaturu u prostoriji.

Smanjite potrošnju energije i uštedite te kad se vratite kući uživajte u idealnim uvjetima koje ste stvorili!

5 razloga zašto kupiti klima uređaj za grijanje umjesto električne grijalice:

1. Klima uređaji su jeftiniji od električne grijalice. Grijalice troše električnu energiju pregrijavanjem prostorije, dok klime zahvaljujući inovativnom termostatu se isključe kad je postignuta željena temperatura u prostoriji.

2. Klima uređaj ravnomjerno raspoređuje topao zrak u prostoriji, dok je kod grijalica toplo samo oko uređaja.

3. Električni grijači nisu ni približno sigurni da rade dok vas nema u prostoriji, mogu izazvati požar.

4. Noviji klima uređaji imaju u sebi ugrađeni WiFi te se mogu kontrolirati i kada niste kod kuće.

5. Električna grijalica je samo uređaj za grijanje, dok je klima uređaj višenamjenski, osim što se možete s jednim uređajem hladiti i grijati, klima ima i mogućnost ventilacije zraka i odvlaživanja prostorije.