BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

WiFi upravljanje klima uređajem gdje god se nalazili

Zamislite samo da svaki puta kada dođete na vikendicu da vas dočeka topla prostorija ili da vas stan preko ljeta dočeka klimatiziran poslije posla ili da namjestite idealnu temperaturu za vašu djecu prije nego dođu iz škole i to sve samo jednim klikom!

Zahvaljujući razvoju tehnologije i klime su postale pametne. Pomoću WiFi-a i mobitela ili tableta možete upravljati klima uređajem i kada niste kod kuće ili u prostoru u kojem se klima nalazi.

Velika prednost WiFI upravljanja je što možete ugrijati ili ohladiti prostor neposredno prije dolaska kući da vas dočeka ugodna atmosfera. Novije klime imaju u sebi ugrađeni WiFi ( integrirani Wi-Fi) , dok za neke klime morate kupiti WiFi adapter (WiFi ready) da bi mogli upravljati njome.

Stvar je vrlo jednostavna, sve što trebate napraviti je skinuti aplikaciju na mobitel i pomoću nje osim što ćete moći namjestiti temperaturu klime gdje god da se nalazili, moći ćete pratiti i kontrolirati potrošnju energije te tako smanjiti račune i uštedjeti.

Naime, klima uređaj kada postigne željenu temperaturu se ugasi, isto tako pametne klime imaju opciju da prepoznaju prisutnost u prostoriji. U slučaju da u prostoriji nema nikoga uređaj će se prebaciti u režim uštede energije te ako neko u prostoriju uđe sustav će se ponovno pokrenuti. Još jedna velika prednost je što putem jedne aplikacije možete kontrolirati više klima uređaja. Npr. možete kontrolirati istovremeno i kuću i vikendicu i poslovni prostor…

Nećete morati više gubiti svoje vrijeme zagrijavanjem ili ohlađivanjem prostorije već ćete moći odmah početi uživati u slobodnom vremenu.

Odaberite pametnu klimu i uživajte bezbrižno u svom slobodnom vremenu!