BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Upotreba klima uređaja kroz godišnja doba

PROLJEĆE

U proljeće dani postaju topliji, no jutra i večeri su još uvijek hladna. Klima uređaj možete koristiti za grijanje kako ne bi morali pokretati bojler (bespotrebno rasipanje energije) zbog tih par sati ugode. Osim funkcije grijanja, u proljeće se povećava koncentracija peludi, korištenjem klime pročistit ćete zrak u Vašem domu jer klima uređaj odstranjuje bakterije i nečistoće u prostoru u kojem boravite.

LJETO

U vrijeme ljetnih mjeseci klima uređaj se koristi kako bi se rashladio i odvlažio prostor, eliminacijom vlage iz prostora riješit ćemo se neugodne sparine i stvoriti ugodnu atmosferu i kvalitetu zraka u prostoru u kojem boravimo. Također preporučuje se korištenje klime osobama koji su alergični na ambroziju jer klima uređaj uklanja pelud iz Vašeg doma te će barem osobe koje su sklone alergijskim reakcijama moći u svom domu normalno disati.

JESEN

Kao i u proljeće, jutra i večeri su svježa i klimu možete koristiti za grijanje. Klima će vam brzo zagrijati prostor, možete namjestiti Vašu idealnu temperaturu koju će održavati, a pritom ćete uštedjeti jer novi klima uređaji troše jako malo el. energije. Također preporučuje se korištenje klime u prostorima koji imaju problema s vlagom jer će klima odvlažiti prostor.

ZIMA

Grijanje na klima uređaj je najisplativije jer troši najmanje električne energije s time i najjeftinije. Klima uređaji imaju dobar rad u zimskim uvjetima jer ne pregrijavaju prostor, reguliraju rad kompresora vanjske jedinice kada postignu željenu temperaturu koju vi podesite. U usporedbi s običnim grijalicama gdje se topli zrak nalazi samo oko uređaja, klima raspoređuje topli zrak po cijelom prostoru. Još jedna prednost klima je ta što novije klime imaju u sebi ugrađeni WiFi upravljanje što omogućava da upravljate uređajem s posla ili gdje god se nalazili, tako da možete upaliti grijanje prije nego dođete kući s posla kako bi vas dočekao topao dom.