BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Kako odabrati idealan klima uređaj za apartmane – iznajmljivače

Da bi odabrali idealan klima uređaj za apartmane prvo morate uzeti u obzir veličinu i namjenu prostora, izolaciju i orijentaciju prostora te broj prozora.  Pomoću tih faktora moći ćete odabrati koliko jak uređaj trebate. 

Bitna stavka je i energetski razred uređaja jer utječe na potrošnju električne energije. Što je viši energetski razred klima uređaja veće uštede ćete ostvariti. Iako su klima uređaji s višim energetskim razredom u startu skuplji vrlo brzo se isplati početno ulaganje jer troše malo električne energije.

Druga bitna stavka je hoće li se klima uređaj koristiti samo za hlađenje, ili za grijanje i hlađenje.  Većina iznajmljivača želi da klima uređaj bude povoljan i funkcionalan.  Treba obratiti i pozornost da uvoznik jamči sigurnu isporuku rezervnih dijelova jer u slučaju kvara, ako se radi o nepoznatom proizvođaču klima uređaja čest je slučaj da radi nemogućnosti popravka, jedina varijanta je ugradnja novog uređaja.

Također pri kupnji klima uređaja provjerite da li klima ima mogućnost za WiFI upravljanjem putem aplikacije. Pomoću aplikacije na mobitelu možete pratiti potrošnju više klima uređaja i upravljati njima što će vam biti od velike koristi.  Npr. ako gosti odu iz apartmana i ostave upaljen klima uređaj vi možete putem aplikacije uređaj ugasiti i tako uštedjeti na električnoj energiji.

Kroz 27 godina rada, razvili smo individualan pristup te kvalitetnu i profesionalnu uslugu te smo za Vas odabrali najbolje klime za apartmane.

Naša preporuka klima uređaja za apartmane:

Klima uređaji za apartmane na moru:

1. AZURI NORA

2. GREE LOMO ECONOMICAL

3. MITSUBISHI STANDARD DC INVERTER

Za kontinentalnu Hrvatsku (klima uređaji za grijanje i hlađenje):

1. AZURI SUPRA

2. GREE LOMO REGULAR

3. MITSUBISHI MSZ-HR

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite, stojimo Vam na raspolaganju!