Akcija!

Samsung Luzon

 • Opis

  Brzo hlađenje

  Powerboost s digitalnim pretvaračem TT (Twin Tube) tehnologija drastično skraćuje vrijeme potrebno  da kompresor postigne maksimalnu snagu kad počne s radom, pa hladi zrak 43% brže. Njegov napredni dizajn također ima 15% veći ventilator, 18% širi otvor i 31% šire oštrice od klasičnih modeli. To znači da se hladni zrak raspršuje dalje i šire u svaki kut sobe, dosežući i do 15 metara.

  Digital Inverter Boost

  Samsungov kompresor s digitalnim inverterom Boost tehnologija pomaže uštedi na potrošnji energije. Za razliku od uobičajenih kompresora s fiksnom brzinom održava željenu temperaturu bez često isključivanje i uključivanje, što rezultira sa manje fluktuacije. Kao opremljen je jakim neodim magnetima i prigušivačem djeluje učinkovito i proizvodi manje buke i vibracija od klasičnih modela. Kad se hladi, to optimizira potrošnju energije i na taj način smanjuje potrošnju energije potrošnja do 5% .

  Easy Filter Plus

  Za razliku od konvencionalnih filtera koji mogu biti teški za pristup, Easy Filter Plus nalazi se izvana, na vrhu jedinice. To znači da se može lako ukloniti i očisti, bez potrebe za otvaranjem poklopca ili povlačenjem teško na to. Zahvaljujući gustoj mrežici filtera, to je vrlo djelotvoran za hvatanje prašine i stoga držanje Izmjenjivač topline čisti i efikasno djelujući. poseban premaz na filteru pomaže u zaštiti stanovnika od onečišćenja iz zraka.

  Samsung tvorničko Jamstvo – 3 godine uz obvezan godišnji jamstveni servis.
  Jamstvo na uređaj se ne priznaje ukoliko uređaj nije montiran od strane ovlaštenog servisa i po pravilima struke.

 • Dodatne informacije
  Boja

  Bijela

  Energetska klasa

  A++

  Jamstvo na uređaj

  3 godine

  Prikladno za prostor (m2)

  20-25 m2, 30-35 m2, 45-50 m2

  Učinak (hlađenje / grijanje)

  3,5 / 3,5 kW, 2,5 / 3,2 kW, 5,0 / 6,0 kW

  Wi-Fi

  Nije dostupan

SKU: N/A Kategorije: ,