Mitsubishi Kirgamine Style (R-32)

 • Opis

  Serija LN razvijena je kako bi upotpunila moderan interijer i s razlogom je dobitnica “Good design” nagrade. Dostupna je u četiri boje posebno odabrane da se prirodno uklope u bilo koji prostor. Ne samo sofisticirani dizajn, već i optimalna energetska učinkovitost i udobnost rada dodatno pridonose vrijednostima ove serije Mitsubishi Electric klima uređaja.

  Asortiman jedinica MSZ-LN serije predstavlja savršenu kombinaciju energetski učinkovitih uređaja sa sofisticiranim dizajnom razvijenih za besprijekornu integraciju u moderne interijere.

  Novi rekorder energetske učinkovitosti te tehnološki lider među klima uređajima na tržištu. Postiže najviše SEER i SCOP koeficijente, omogućuje upravljanje WiFijem te ima ugrađen 3D I see sensor za prisutnost osoba.

  PLASMA QUAD PLUS FILTER

  Najmoćniji filterski sustav koji je dostupan u klima uređaju uklanja 99% štetnih čestica iz 25 m3 zraka u samo 115 minuta.

  DVOSTRUKI PREMAZ ISPARIVAČA

  Zahvaljujući posebnom premazu isparivača, top model Mitsubishi Electrica osigurava smanjenu potrošnju električne energije do 18%

  DVOSTRUKI ISPUH

  Četverostruke lamele ispuha omogućuju zavidne mogućnosti usmjeravanja zraka. Moguće je podešavanje ispuha na dvije razine prostora (npr. prizemlje i galerija).

  WIFI POVEZIVOST

  Uređajem je moguće upravljati putem pametnog telefona ili računala. Wifi modul je obuhvaćen serijskom opremom ovog modela.

 • Dodatne informacije
  Učinak (hlađenje / grijanje)

  2,5 / 3,2 kW, 3,5 / 4,0 kW, 5,0 / 6,0 kW, 6,1 / 6,8 kW

  Boja

  Bijela, Crna, Crvena, Srebrna

 • Recenzije (0)

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Budite prvi koji će recenzirati “Mitsubishi Kirgamine Style (R-32)”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

SKU: N/A Kategorije: ,