Električni radijator Technotherm TT-KS 1200 S plus – s djelom. pohranom topline

705,00 

 • Opis

  Učin grijanja (W): 1200 W

  Kako bi vam se ponudila inovativna rješenja za složene situacije grijanja, s pomoću najnovije tehnologije razvijeni su visokokvalitetni djelomično akumulacijski grijači njemačke tvrtke TECHNOTHERM. 50% konvekcija, 50% zračenje. Tu vrstu električnog grijanja – poznato i kao površinsko skladištenje – karakterizira kratko vrijeme grijanja i velika zapremnina skladištenja.

  Nakon što se postigne namještena temperatura grijač se isključuje, a Magmatic kamenje za skladištenje, koje se nalazi izravno u kućištu grijača, pohranjuje apsorbiranu toplinu i otpušta je na vremenski odgođen način. Grijanje se nastavlja određeno vrijeme, maksimalno 45 minuta nakon isključivanja električne energije. Ovisno o programiranim postavkama i materijalu zgrade, prosječno je potrebno 3-5 sati električne energije za 24 sata oslobađanja topline. S tim električnim grijanjem štedite novac i imate prednost povećane udobnosti zahvaljujući ugodnom toplinskom zračenju.

  Zbog svoje raznovrsnosti električni radijator Technotherm TT-KS 1200 S plus snage 1200W može se upotrebljavati gotovo svugdje.

  Električni radijator rješenje je za sobe u stambenom ili komercijalnom sektoru, konzervatorima, kućama za odmor itd. Električni radijator Technotherm TT-KS 1200 S plus možete samostalno vrlo lako namontirati na zid te pustiti u rad po principu Plug In & Go, sve bez dodatnih troškova montaže. Uz to nije potrebno dodatno održavanje samog električnog radijatora, što čini ove električne radijatore još više pouzdanim i učinkovitim.

  TT-KS 1200 S plus ima ugrađen termostat s LCD display-om s funkcijom dnevnog i tjednog programiranja, a također je opremljen osjetnikom za otvoreni prozor (prekida rad uređaja pri otvorenom prozoru). Električni djelomični akumulacijski radijator je potpuno sastavljen s odgovarajućim utikačem i kabelom duljine 1.5 m, te se priključuje na standardnu električnu utičnicu.

   

  Svi električni radijatori TT-KS premazani su RAL bijelom visokokvalitetnom emajl bojom.
  Uz nadoplatu je moguće naručiti električni radijator u RAL boji po želji.

   

  Prednosti su:

  • Samo 70 mm dubine
  • Stupanj zaštite IP 24
  • Nije potrebno održavanje
  • Magmatic specijalna keramička ploča za skladištenje topline
  • 50% konvekcijska cirkulacija zraka i 50% zračenje topline u prostor
  • Radijatori dolaze kompletno sastavljeni sa odgovarajućim utikačima i kablom od 1,5m
  • Kotačići, postolja za noge mogu se naručiti kao dodatna oprema
  • Kvaliteta i dizajn: “Made in Germany”
  • 15 godina jamstva na grijači element i keramički element za pohranu topline, 2 godine na upravljački sklop i ostale dijelove radijatora
  Tehničke karakteristike
  Napon priključka. 230 V / 50 Hz
  Težina (Kg): 36
  Dimenzije (V׊×D) mm: 630×680×70
  Učin grijanja (W): 1200 W
 • Dodatne informacije
  Učin grijanja (W)

  1200 W

  Brend

  Technotherm