BESPLATNA DOSTAVA U CIJELOJ HRVATSKOJ!

Revolucija u grijanju – grijte se za 50 lipa po satu!

Zima samo što nije pred vratima, a sa svakim početkom sezone grijanja dolaze i brige o visini iznosa računa. No, ove jeseni uštedite uz nove klima uređaje koji, osim što hlade ljeti, jednako ili više učinkovito griju zimi!

Revolucija u grijanju

Zahvaljujući tehnologiji klima uređaji postali su najjeftiniji uređaji za grijanje, jeftiniji čak i od drva!  Osim što troše malo energije, zagrijavaju prostor učinkovitije od električnih grijalica.  Prosječna inverter klima u idealnim uvjetima na sat troši  0,65 kW što znači da se grijete za samo 50 lipa po satu!

S klima uređajem zaboravite na preskupe račune i novac iskoristite na pametniji način. 

Naravno, prije kupovine uređaja treba obratiti pozornost na područje u kojem će se klima koristiti (kontinentalno/primorsko), kao i na prostor ( orijentacija prostora, veličina, kubikaža), a onda u odnosu na kojem podneblju boravite, je potrebno odabrati jačinu klima uređaja u (KW) .

Naprednije klime s razvijenom inverterskom tehnologijom (japanski proizvođači: Mitsubishi, Toshiba, Daikin …), a i druge klime u našoj ponudi, mogu grijati i do -22C vanjske temperature.  Lijepog su dizajna i, prije svega, sigurne za korištenje.  Prednosti klima uređaja u odnosu na ostale načine grijanja su sigurnost, učinkovitost i ekološka prihvatljivost.

Prednosti ekološko prihvatljivih proizvoda ( klima uređaji):

  1. Ušteda energije – troše najmanje energije u usporedbi s drugim uređajima za grijanje (termopeći, el.grijalice, kaloriferi …)
  2. Jeftinije održavanje –  klima uređaj treba servisirati jednom do dva puta godišnje (ovisno o uporabi uređaja)
  3. Niži troškovi – klima uređaji možda u početku predstavljaju veću investiciju, ali dugoročno gledano investicija će se isplatiti, i možete očekivati povrat uloženih sredstava.
  4. Čuvaju okoliš – s novijom generacijom rashladnog medija R-32 u znatnoj mjeri umanjuju onečišćenje ozonskog omotača.
  5. Poboljšavaju zdravlje – filteri (ionizatori) u klima uređaju uništavaju bakterije i pročišćavaju zrak u prostoru u kojem boravite.
  6. Štede materijal – klima uređaji osiguravaju učinkovitost upotrebom neškodljivih materijala – reciklirani materijal
Budimo ekološko osviješteni

Na temelju dugogodišnjeg iskustva odabrali smo 5 klima uređaja koji su odlični u grijanju:

Obratite nam se s povjerenjem i pomoći ćemo Vam pri odabiru klima uređaja sukladno Vašim potrebama.

Vaš FIX team