Akcija!

TIDE GREEN WI-FI

Od 2.950,00 kn

Očisti
Share
 • Opis

  Tide Green R32 predstavlja najbolji omjer cijene i kvalitete te performansi uz odličnu energetsku učinkovitost i napredno filtriranje zraka. Nema štetnog utjecaja na ozon, koristi 30% manje rashladnog sredstva i povećana je energetska efikasnost.

  TIHI, SKORO NEČUJNI NAČIN RADA

  Tišina koja osigurava mir u vašem domu, a opet stvara ugodu klimatiziranog prostora. Funkcija Super Quiet optimizira rad i smanjuju razinu buke do razine šapata (18 dB). Zbog navedene funkcije klima uređaj Tide odličan je odabir za spavaće sobe. Jeste li znali? Istraživanje rada u Haier laboratorijima rezultiralo je poboljšanom konstrukcijom ventilatora većeg promjera i rasporeda lopatica kojim se osigurava vrlo tihi rad uređaja.

  UGODNOST U VAŠEM DOMU

  Dok je stanje mirovanja uključeno, klima uređaj je postavljen na blagu temperaturu, a radni zvuk je podešen na najnižu razinu. To vam prije svega omogućuje miran i ugodan san .

  INTELIGENTNO STRUJANJE ZRAKA

  Strujanje zraka je namješteno na najbolji mogući način kako bi vi osjetili samo ugodu. Ova funkcija donosi tehnologiju dvostrukog ispuštanja zraka. Strujanje zraka usmjerava se automatski prema gore kad se hladi ili prema dolje pri grijanju. Zrak se automatski širi u velikoj prostoriji i na taj način se izbjegava direktan ispuh zraka na tijelo.

  Haier klima uređaji omogućuju krajnjim korisnicima bezbrižno korištenje klima uređaja. Za aktivaciju produženog jamstva do 5 godina (3+2) potrebno je registrirati klima uređaj na portalu www.trebamklimu.hr ( kategorija Jamstvo – Registracija jamstva) u roku od 2 tjedna od dana kupovine/instalacije. Više o produženom jamstvu pogledajte na stranici www.trebamklimu.hr

 • Dodatne informacije
  Boja

  Bijela

  Učinak (hlađenje / grijanje)

  2,6 / 2,8 kW, 3,5 / 3,6 kW

 • Recenzije (0)

  Recenzije

  Još nema recenzija.

  Budite prvi koji će recenzirati “TIDE GREEN WI-FI”

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

SKU: N/A Kategorije: ,